SOUTH DADE MIDDLE

2024-2025 BELL / LUNCH SCHEDULE

Rev. 07/06/24

(M,T,R,F)

(M,I,R,F)			CO DANTERS PRINT
8:35a.m. – 8:45 a.m.	Homeroom	10 minutes	
(5 min. transition time)			2007
8:50 a.m. – 10:10 a.m.	Block 1	80 minutes	A E S C
(5 min. transition time)			
10:15 a.m.– 11:35 a.m.	Block 2	80 minutes	WAVE #1
(5 min. transition time)			Electives (Art & Band)
11:40 a.m. – 1:40 p.m.	Block 3	120 minutes	Science
(5 min. transition time)			
1:45 p.m. – 3:05 p.m.	Block 4	80 minutes	WAVE #2
Lunches			Reading
10:30 a.m 11:00 a.m.	Grade 4	Cafeteria	Language Arts
10:45 a.m 11:15 a.m.	ASD Lunch	Cafeteria	Social Studies
11:00 a.m 11:30 a.m.	Grade 5	Cafeteria	WAVE #3
11:45 a.m 12:15 p.m.	Wave # 1	Cafeteria	Math
12:25 p.m 12:55 p.m.	Wave # 2	Cafeteria	PE
1:05 p.m 1:35 p.m.	Wave # 3	Cafeteria	Robotics
	WEDNESD	AY ONLY	_
8:35 a.m 8:45 a.m.	Homeroom	10 minutes	
(5 min. transition time)			
8:50 a.m. – 9:50 a.m.	Block 1	60 minutes	WAVE #1
(5 min. transition time)			Electives (Art & Band)
9:55 a.m. – 10:55 a.m.	Block 2	60 minutes	Reading/ LA
(5 min. transition time)			Social Studies
11:00 a.m. – 12:00 p.m.	Block 3	60 minutes	
(5 min. transition time)			WAVE #2
12:05 p.m. – 1:50 p.m.	Block 4	60 minutes	Science
Lunches			Math
10:30 a.m 11:00 a.m.	Grade 4	Cafeteria	Robotics
10:50 a.m 11:20 a.m.	Grade 5	Cafeteria	PE
11:10 a.m 11:40 a.m.	ASD Lunch	Self Contained	
12:05 p.m 12:35 p.m.	Wave # 1	Cafeteria	

Wave # 2

Cafeteria

12:45 p.m.- 1:15 p.m.